DALJE nego ikada do sada...

Mikrofoni testirani, svi pikseli na grandioznom video wall-u su u pogonu, zvuk i svetlo savršeni... Sve je bilo spremno za još jedno druženje sa svima koji su nešto manje od 4 godine bili strpljivi i željno iščekivali novo muzičko čudo iz kuhinje naše pop kantautorke. Poslastice, nezaobilazne limunade i čokolade, kao i osmesi ljubaznog osoblja prestoničkog kluba Kasina, srdačno su dočekivali mnogobrojne ekskluzivne zvanice, prijatelje i novinarske ekipe.

Odmicali su minuti... finalne pripreme novinarskih ekipa su privođene kraju... ali nekako ne kao i obično, sa puno nervoze, treme, već krajnje opušteno, jer sada su svi naviknuti na više nego uspešne i dobro osmišljene promocije spotova i albuma. Eminini prijatelji, gosti, saradnici, osmehe zadovoljstva i sreće nisu mogli da sakriju. Negde oko 20h, pojavila se i naša zvezda večeri. Glamurozna i, kao uvek, naoružana osmehom i pozitivnošću, oduzimala je dah svima u klubu.

Uvek precizan i dobro organizovan tim IDJ Videos je skoro u minut po planu stupio na "stage" i negde oko 21h uz divnu najavu i propratne generalije vezane za album, pozvao Eminu da im se pridruži. Vrlo brzo su dva glavna "krivca" za našu muzičku poslasticu u vidu albuma "Dalje" pokazala koliko je njihova simbioza bila pravi pogodak. Razmenili su par lepih reči vezanih za samu saradnju, pomenuli najbliže saradnike na projektu, i neke male tajne vezane za isti a onda nas prepustili finalnom užitku večeri.

U pitanju je video spot za dugo planirani, i dugo iščekivani duet dva velika imena naše pop scene pod nazivom "Dva aviona". Emina i Željko Joksimović su krunisali svoju dugogodišnju muzičku saradnju i prijateljstvo, ovim fantastičnim audio i video ostvarenjem. Posle nešto više od tri minuta "hipnoze" novinara, medija, i ostalih zvanica, zagrmeo je gromoglasan aplauz. Komentari, šaputanja na uho sa osmesima, razmena utisaka, sve je to govorilo da je priča vezana za duet uspela. U pozadini su se zavrtele i ostale numere sa albuma nasumičnim redom i odlično pripremljenim "lyrics video" materijalom, za koje se pobrinula kreativna ekipa IDJ tima.

Neodoljiva Milica Todorović, Dženan Lončarević, Marko Kon, Ognjen Amidžić, Sara Jovanović, Danijela Karić, i mnogi drugi poznati gosti, bili su tu kao i mnogo puta do sada, i pružili podršku Emini. Da ispune Eminino srce srećom, a lice osmehom, uspeli su najbliži članovi porodice, sestra Sabina, dugogodišnji prijatelji i saradnici koji su zajedno sa njom stali iza ovog projekta. Nešto malo pre ponoći gosti su polako napuštali klub, uz prigodne poklone, originalni CD, simpatično obeležje mega hita "Limunada" u vidu specijalno pripremljene čokolade sa Emininim likom, i malenim limunom. Kao što smo i više puta u tekstu pomenuli, odlična ekipa IDJ Videos-a i kreativaca iz Emininog tima, nisu dozvolili da iko nenasmejan i bez pozitivnih emocija napusti ovaj divni događaj...
Jedino što posle svega možemo poželeti jeste da na sledeći užitak ovog tipa, ne čekamo ponovo duge četiri godine...

AUTOR: VARGA IVAN